Ресторан паназійської кухні виконаний в загальній концепції мережі цих ресторанів, із переважанням темного кольору, мідних акцентів та грою світла. Ресторан розташований в СТРЦ Спартак, через скло фасаду першим елементом, який бачить відвідувач є барна стійка, де розміщений головний елемент закладу – WOK. Ця зона виділена грою холодного і теплого світла, а також різними матеріалами. Головна ідея інтер’єру, як цитата східної філософії, відображена в поєднанні двох елементів, мідних дисків на стелі та декоративних перегородок з рослинами, як Інь та Янь – дві частини одного цілого.
дизайн інтер’єру HORECA
Ярослав Карашецький, Тетяна Дровалюк, Максим Костів
м. Львів
2019
2019
Лютий 7, 2020